Det store broløb på Storebæltsbroen
1998.


På cykel med Arbejdstilsynet!
Den 5. juni 1998 var der cykelløb, hvor vi startede i Nyborg, kørte 77 km eller 120 km, der endte med kørsel over Storebæltsbroen.

Vi var seks fra Direktoratet, der fulgtes med toget til Nyborg, hvor vi blev budt på frugt og bitter hos juristen fra kreds Fyn.

I Nyborg gør vi os parat til turen.

Udstyret mangler ikke noget. Her Vivian og Grethe.

Så til startstedet for dagens store løb

Vi venter på startskuddet sammen med ca. 10.000 andrePå ryggen af Jens Andersen ses Arbejdstilsynets hvide trøje med teksten : Arbejdstilsynet, 125 år, i fin form (så længe det varede). Vi startede kl. 10, og det var der mange andre der også gjorde. Oppe til højre ses startstedet på et blåt banner.

Starten forløb roligt på trods af de mange mennesker, og der hvor Vivian og jeg kørte foregik alt i ro og orden, med mange hyggelige mennesker og tilråb som: Er der kun jer to fra Arbejdstilsynet, Det går da meget godt på trods af alderen osv.

Vi cyklede og cyklede, Vivian og jeg fulgtes ad på den korte (kort !!!!! hø) rute, mens Lene, Dorthe, Hans og Jens tog den lange rute.


Og så var vi ved vestbroen.
Man kan måske ane højbroen i øst. Der er langt derover, og det er bare om at komme derudaf.


Med ondt i bagen og ømme lår når vi Sprogø.På Sprogø hørte vi Poul Nyrup Rasmussen holde tale mens vi kørte forbi og højbroen nærmede sig. Det var bare om at bide tænderne sammen og nå toppen i ét hug.


Og vi nåede toppen og mærkede historiens vingesus (det mærkes som rystende ben og længsel efter en kold øl)

Udsigt mod Fyn.

Udsigt mod Sjælland.

Nå ja, vi manglede lidt til toppen, men lidt efter gik det nedad mod mål og hen til festpladsen, hvor Arbejdstilsynet, Vestsjælland, havde opstillet et telt og udskænkede kold fadøl samt bød på sandwich og hvor vi mødtes med mange af de andre fra AT, der havde udstået strabadserne.

.


Christian, Dorthe, Lene, Hans og Vivian .

Det var en vældig hyggeligt hele dagen, høj sol, lidt kold vind, oplevelser og en dejlig afslutning.